Amerika in de ban van naaktfoto's en lesbische scène Melania Trump

Eindelijk: heet nieuws rond de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De New York Post heeft namelijk naaktfoto's van poten...

Eindelijk: heet nieuws rond de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De New York Post heeft namelijk naaktfoto's van potentieel first lady Melania Trump gepubliceerd. En we kunnen je vast vertellen: Donald Trump heeft een prima smaak.

De vrouw van de veelbesproken presidentskandidaat schitterde in 1996 als naaktmodel, zo blijkt. Fotograaf Alé de Basseville maakte de foto's van Melania Trump (toen nog Melania Knauss) voor het Franse mannenblad Max Magazine in New York. De meeste foto's van de shoot zijn, tot vandaag, nooit gepubliceerd.

Alsof één cover al niet voldoende was, plaatste de New York Post vandaag nogmaals een naakte Melania op de voorpagina, nu zelfs in een shoot met een 'second lady'. Deze lesbische shoot zou twee dagen hebben geduurd en het ging er volgens getuigen wild aan toe. Drie jaar na de shoot leerde ze oom Donald pas kennen. 

Lees ook: 16 dingen die sprekend lijken op Donald Trump

Foto's

Alle foto's uit de pikante shoots bekijk je hier en hier. De grote vraag is natuurlijk wat voor invloed de naakte Melania heeft op de campagne van Trump, te weten dat de Republikeinse achterban nogal conservatief is. Trump zelf reageerde door te zeggen dat deze fotoshoots in Europa erg normaal zijn en als modieus beschouwd worden. Kunnen we beamen. En we voegen er aan toe dat zelfs de meest preutse Republikein warm wordt van deze aspirant first lady. Dat kan niet anders.