Broodje koeienbaarmoeder en andere rariteiten bij restaurant Bror

Walgelijk, heerlijk of gewoon opmerkelijk. Zeg het maar. Feit is dat restaurant Bror in Kopenhagen een broodje koeienbaa...

Walgelijk, heerlijk of gewoon opmerkelijk. Zeg het maar. Feit is dat restaurant Bror in Kopenhagen een broodje koeienbaarmoeder op de kaart heeft gezet.

Het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant is niet vies van een beetje experimenteren, zo stonden er eerder gefrituurde stierenpenis en vissenkoppen op het menu. Zin in een snack? Ze serveren momenteel ook stierenballen in tartaarsaus.

Lees ook: Mannenvoer: Buffalo-Blue Curly Fry Cheeseburger

Probeer eens te raden wat het onderstaande gerecht is. Het is geen speklap. Ook geen biefstuk. Nee, het is de vagina van een koe. Dat geeft de Engelse term eating pussy een vreemde bijsmaak.

Heb je genoten van de? We gaan door met het volgende gerecht. Wij hebben er alvast ontzettende trek in. Tast toe en geniet van koeienlongen.

Beef lung, version 1.0 #useitall Een foto die is geplaatst door BROR (@restaurantbror) op

Je zit nu ongetwijfeld bijna vol, dus het is tijd voor een dessert. Bekijk de onderstaande pan even en laat het rustig inzinken. Juist, je krijgt een penis van een niet traceerbaar dier toe.

Dick in demand this week #longandthin

Een foto die is geplaatst door BROR (@restaurantbror) op