Van het padje af met de TerraDrop OffRoad

Een echte globetrotter laat zich niet in een tent lokken, tenzij het zo’n stalen kubus uit de Amerikaanse bossen is. De...

Een echte globetrotter laat zich niet in een tent lokken, tenzij het zo’n stalen kubus uit de Amerikaanse bossen is. De TerraDrop OffRoad van Oregon Trailer is er eentje waar blikken concurrenten daadwerkelijk van gaan blozen.

???Alle plekjes op de wereld zijn inmiddels wel zo’n beetje ontdekt. Het wordt voor de ontdekkingsreiziger steeds lastiger om ongebaande paden te vinden om even rustig een met eigen klauwen gevangen barracuda te barbecuen, terwijl de lauwe pis ondertussen omgezet wordt in een vers sapje. Als je niet drinkt, ga je immers dood.

Aangezien natuurgebieden en vakantieparken tegenwoordig dienen als decor voor dancefestivals, zal de avonturier dieper het land in moeten trekken. Omdat je niet a?lles te voet kan doen en je ook droog wil slapen, is er nu goed nieuws vanuit Amerika (ja, ook dat komt nog weleens voor).

Lees ook: 10 überluxe campers waarvan je mond openvalt

Ja ja, want bij de aanhangwagengigant Oregon Trailer hebben ze een nieuw pareltje op wielen ontworpen: de TerraDrop. De naam is misschien wat gay, maar dat doet niks af aan alles wat het dropje te bieden heeft. Hoewel elke TerraDrop afgebouwd wordt op de specifieke wensen van de sleurhutfanaat, is er een aantal standaard features.

Ten eerste is het dak uitvouwbaar, zodat je ’s nachts languit ‘bomen kunt zagen’ in de wildernis. Ten tweede is-ie natuurlijk lekker klein van stuk (152×122×213cm). Verder beschikt-ie over led-licht, zodat je niet op je broek knoeit met die barracuda (of dat piesen). Ook een uitklapbare keuken is aanwezig. En zo kunnen we nog even doorgaan.

Prijzen vanaf € 12.300. Ze doen er gemiddeld zes tot zeven maanden over om er eentje op maat te maken. www.oregontrailer.net

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="169011,169013,169015,169017,169019"]