Opeens heb je het: je wordt bezorger (althans, met deze drone-Mercedes)

Pakketjes bezorgen gaat een stuk makkelijker worden. Sterker nog, je hoeft de wagen niet meer uit. De Mercedes Vision is...

Pakketjes bezorgen gaat een stuk makkelijker worden. Sterker nog, je hoeft de wagen niet meer uit. De Mercedes Vision is een elektrisch aangedreven bestelwagen en rijdt rond met drones op het dak.

Aankopen vinden steeds vaker online plaats. Dat pakketje eindigt natuurlijk niet op magische wijze op jouw stoep, een bezorger moet daarvoor op een dag gemiddeld 180 keer zijn auto in en uit lopen, wat niet bepaald efficiënt is.

Lees ook: 9 briljante drones die je leven leuker en handiger maken

Dit kan beter, want stel je voor dat je als bezorger lichaamsbeweging krijgt. Nee, écht dik worden doe je nu vanuit je wagen. De laadvloer is volledig vlak waardoor een hele vracht in een keer kan worden ingeladen via een speciaal laadsysteem. Als bezorger hoef je vrij weinig te doen in deze futuristische bestelbus. Vervolgens ga je zitten en manoeuvreert je met een joystick de wagen naar een stadscentrum waar je een mooi plekje uitkiest om te lunchen terwijl de drones uitvliegen.

Het geheel ziet er extreem gelikt uit en het bespaart bezorgers een hoop tijd. Kun je eindelijk iedere dag naar de sportscool.

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="171647,171649,171651,171653,171655,171657"]