Van dit revolutionaire glijmiddel gaan jouw dames blij worden

Heb jij een hekel aan koud en stinkend glijmiddel met een kinderachtige verpakking? Dan heeft een pienter stel het ultie...

Heb jij een hekel aan koud en stinkend glijmiddel met een kinderachtige verpakking? Dan heeft een pienter stel het ultieme product voor je: Plaisir des Sens, 'het meest luxueuze glijmiddel ter wereld'.

De meeste soorten glijmiddel zijn niet om over naar huis te schrijven. Zo komt het meest bekende glijmiddel van een niet nader te noemen condoommerk in een verpakking waarin je snoepgoed verwacht. De enige overeenkomst blijkt de plakkerigheid.

Charles Blanchet en Christina Ahn komen met Plaisir des Sens. Ze waren ontevreden over huidige producten, daarom creëerden ze hun eigen merk. Een warm glijmiddel dat niet plakt. Prima initiatief.

Lees ook: Beverzweet en andere feiten over jouw geurtje

Het glijmiddel zit in een strak vormgegeven dispenser. Je drukt op het logo, waarna warm glijmiddel aan de onderkant tevoorschijn komt. Het glibberige goedje wordt opgewarmd door een elektronisch warmte-element, dat opgeladen kan worden met een chique oplader. Bonus: met diezelfde oplader kan je wireless jouw telefoon opladen!

Het stel is ook creatief geweest met de ingrediënten. In normaal glijmiddel zit vaak capsaicin, dat ook in pepperspray zit en in glijmiddel wordt gebruikt om een tintelend warm gevoel te creëren. Van dit chemische stofje wilde het stel niets van weten, ze hebben het vervangen door natuurlijke stoffen.

Voor 130 euro heb je de dispenser, oplader en drie maanden lang onbeperkt glijmiddel. Misschien is het allemaal wat overdreven, maar je dametje gaat hier blij mee zijn. Geloof ons.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=204&v=ZAh0j14BQIY

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="173129,173131,173133,173135,173137,173139"]