Kelly Brook showt supercurves in nieuwe kalender

We gaan weer langzaam richting het einde van het jaar, wat betekent dat Kelly Brook druk bezig is met haar jaarlijkse ka...

We gaan weer langzaam richting het einde van het jaar, wat betekent dat Kelly Brook druk bezig is met haar jaarlijkse kalender. 

Die kalenders bestaan uit twaalf verlekkerende foto's van het Britse model, die door de wetenschap is uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. Meestal draagt ze pikante lingerie, dit jaar is ze ook zonder kleren te zien.

Lees ook: Topless godin Kelly Brook

 

"Ik heb weer wat meer curves dan de afgelopen jaren en dat voelt heerlijk. Je ziet het ook in mijn gezicht, ik voel me er prettiger bij", zegt de 36-jarige godin. "Ik ben altijd in voor naaktshoots, als het maar in de juiste context is. Deze foto vind ik prachtig, zo zou ik er in het echt ook bij kunnen zitten." Een vrouw naar ons hart.

2017

https://www.youtube.com/watch?v=EWlkyllfSRk

Voorgaande jaren

De rest van de kalender bestaat dus uit foto's in badkleding en lingerie bestaan. Ook geen straf, zo bewijzen deze beelden uit het verleden. We kunnen niet wachten op de nieuwste behind-the-scenes-video.

https://www.youtube.com/watch?v=Wav1RRCHfj4

https://www.youtube.com/watch?v=U3Lr-adWcvE

https://www.youtube.com/watch?v=cezZCAql5xw