Koning of klojo? Op bezoek bij Multimiljonair Travers Beynon

Vrouwen omschrijven hem als zwijn en chauvinist. Hij noemt zichzelf het liefst Candyman. De Australische multimiljonair...

Vrouwen omschrijven hem als zwijn en chauvinist. Hij noemt zichzelf het liefst Candyman. De Australische multimiljonair Travers Beynon pronkt regelmatig met zijn luxeleven op social media, omringd door schaars geklede vrouwen in nederige poses. Is dit allemaal echt, of toch een act? Playboy vloog naar hem toe om erachter te komen.

Ik had hem een bericht gestuurd dat ik hem graag wilde ontmoeten. Slechts drie weken later sta ik al voor de deur van zijn villa aan de andere kant van de wereld, in het Australische Queensland. ‘Hi, ik ben Travers.’ Sympathieke lach, ferme handdruk. Hij loopt voor me uit naar de keuken en aan tafel zitten een paar meiden in lingerie hun make-up bij te werken.

Hij stelt me vluchtig voor aan zijn vrouwelijke entourage en bladert even door een Playboy die ik voor hem heb meegenomen. ‘Cool,’ zegt-ie enthousiast. Aardige jongen, deze baas van tabaksmerk FreeChoice en voormalig NFL-speler. Erg innemend voor een man die wordt beschouwd als een van de meest gehate mensen op het internet. Vrouwen bestempelen hem als zwijn en chauvinist en de media hebben hem bijnamen als machomonster gegeven.

Lees ook: Het complete Playboy interview met Donald Trump

Deze ‘koosnaampjes’ heeft de multimiljonair over zichzelf afgeroepen met de foto’s op zijn Instagramaccount. Halfnaakte schoonheden die zijn Lamborghini een goede wasbeurt geven. Sushi eten van een vrouwelijk achterwerk. Hij laat zowel zijn vrouw als zijn vriendin over de grond kruipen en gebruikt hun bikinitouwtjes als hondenlijn. En modellen in lingerie poetsen de vloer in zijn Candy Shop Mansion.

De naam voor zijn huis heeft-ie afgekeken van de Playboy Mansion en de Candyman vergelijkt zichzelf maar wat graag met Hugh Hefner. Is Travers doorgeslagen in zijn Playboy-lifestyle? Is deze man eigenlijk een monster? Of heeft-ie alles nog op een rijtje en geeft hij gewoon een inkijkje in zijn leven? Wat is zijn doel? Om hier antwoord op te krijgen ben ik bij zijn villa. Op het juiste moment, want vandaag is het vrijdag en dat betekent: feest bij Travers.

Het feest begint al vroeg op de vrijdagavond. De dj draait platen, de barman mixt cocktails en de meiden gaan dansen. Een van de vrouwen heeft wat weg van de pornoversie van Angelina Jolie en ze drukt haar blote borsten buiten de villa tegen het raam aan. ‘Vind je me leuk?’ vraagt weer een ander meisje met een klein paars jurkje, waarna ze me meedeelt dat ze geen ondergoed draagt. In de loop van de avond komt ze nog een paar keer voorbijlopen, net als de andere vrouwen. Het spelletje dat ze spelen, heet Trek Travers’ Aandacht. Mij gebruiken ze daarbij als levend rekwisiet. Ze schurken langs me en laten me tequila tussen hun borsten vandaan slurpen. Alles om hem geil te maken. Al ben ik de enige man in de ruimte die er opgewonden van raakt.

https://www.youtube.com/watch?v=FGV1BusVTsQ

Om elf uur wordt het feest verplaatst naar de slaapkamer. De meiden huppelen de trap op en de dj volgt met het mengpaneel onder zijn arm. De barman blijft beneden, maar komt zonu en dan naar boven om bestellingen op te nemen. Aan het plafond hangen tal van spiegels en het vrouwelijk schoon ligt over het matras gedrapeerd om de heetste selfies te maken. Dansen kan aan de paal die midden in de slaapkamer staat. Veel van de vrouwen hebben – aan hun moves te zien – de nodige beroepservaring met strippen.

‘Kom even mee,’ zegt Travers en hij begeleidt me naar een naastgelegen kamer. Achter een van zijn kasten zit een verborgen deur die naar het balkon leidt. ‘Als het me even te veel wordt…,’ grijnst hij. Goede gelegenheid om even met hem te praten, als mannen onder elkaar. Travers: ‘Als man met slechts één pik moet je vindingrijk worden om alle vrouwen een orgasme te bezorgen.’ Vervolgens vertelt hij dat-ie vroeger een heel verlegen type was, tot hij als model door vrouwelijk schoon omgeven werd. En tegenwoordig is-ie een op sex belust type? Lachend: ‘Nou ja, mijn vrouw en vriendin vinden van wel.’

https://www.youtube.com/watch?v=1yfSSo5YFCI

Wanneer we terug de slaapkamer in komen, hebben de meiden stuk voor stuk een rol ingenomen. Een van de dames zegt: ‘Mijn ex-vriend heeft me in zes maanden tijd slechts één keer bevredigd. Wat ben ik blij dat ik nu een dikke lul heb die mij kan neuken.’ Een ander meisje, gehuld in een Japans schooluniform, begint hysterisch te lachen: ‘Hahaha, sla me in mijn gezicht, hahaha!’ Ben ik na dit verontrustende schouwspel naar beneden gevlucht? Of heb ik alles gedroomd? Zijn we later niet nog naakt het zwembad ingegaan? Ik weet het niet meer precies wanneer ik de volgende ochtend mijn zware hoofd masseer aan de eettafel.

https://www.youtube.com/watch?v=qXkDjvHJOfg

Een poetsvrouw ruimt de laatste sporen van de orgie op terwijl Travers vrolijk naar beneden komt zonder enige vorm van een kater. Hij heeft dan ook wat langer geslapen dan normaal. Meestal staat hij om zes uur ’s ochtends op om te joggen, maar het is nu acht uur. ‘Kom, ik breng je naar het vliegveld,’ zegtie. Bij de auto staat een chauffeur op ons te wachten. Zo kan Travers me tijdens de rit nog zijn meest recente Instagram-updates laten zien.

Dit was slechts een klein gedeelte van het artikel. De rest lees je in de Playboy die nu in de winkel ligt.

https://www.youtube.com/watch?v=oiJTFEzcsm4