BALR. en Hardwell komen met stijlvolle DJ Backpack

Als dj reist Hardwell de hele wereld over, dus hij weet hoe het is om continu je spullen in te moeten pakken. Een perfec...

Als dj reist Hardwell de hele wereld over, dus hij weet hoe het is om continu je spullen in te moeten pakken. Een perfecte tas voor de artiest bleek niet te bestaan, totdat de dj de handen ineen sloeg met BALR. De eerset DJ Backpack is een feit.

Het doel was om met een stijlvolle tas te komen, waar je als dj al je benodigdheden in kwijt kan en ze nog heel kunt houden ook. Voor de niet-dj moet de tas eveneens een uitkomst zijn, al is sinds de komst van sync-knoppen op draaitafels voelt iedereen zich tegenwoordig namelijk een discjockey. Qua segment zitten ze dus wel goed.

Lees ook: Virgin lanceert sneaker met ingebouwde TV en WiFi

Gisteren werd de tas onthult bij het stijlvolle Mr. Porter in Amsterdam. Het design komt bij Hardwell zelf vandaan, hij werkte samen met het designteam van BALR. en vertelde hen wat een artiest op reis absoluut nodig heeft. Zo heeft de tas een 'rain cover' tegen de regen en bevat hij LED-verlichting zodat je in een donkere club kunt zien waar die ene USB-stick of SD skaart met je tracks ook alweer gebleven is.

Diezelfde SD-kaarten bewaar je in een verhard vakje, zodat ze altijd veilig blijven. Verder is er voldoende ruimte voor jouw laptop en randzaken. Voor 550 euro is dit stukje vakmanschap voor jou. Kopen doe je hier.