Al het moois (en vreemds) achter de schermen bij Victoria Secret

Nog precies 26 nachtjes slapen en dan is het zover: de jaarlijkse show van Victoria’s Secret. Wat de UEFA Champions Leag...

Nog precies 26 nachtjes slapen en dan is het zover: de jaarlijkse show van Victoria’s Secret. Wat de UEFA Champions League voor voetbal en de Super Bowl voor American Football zijn, is de jaarlijkse Victoria Secret Paris Fashion Show voor de ONDERBROEKEN-industrie. Een schaamteloze parade van prachtige vrouwen, die voor veel geld laten zien wat ze in huis hebben. Popcorn op schoot, vriendin naast je op de bank: gluren mag op deze avond.

Lees ook: Victoria's Angel én Playmate: Kelly Gale in Playboy

Dit jaar is de show voor het eerst in Parijs, waarom weten we niet en het interesseert ons ook niet. Veel leuker is het om te kijken naar een backstagefilmpje van toppers als Adriana Lima, Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Elsa Hosk en nog enkele andere engelen die achter de schermen een beetje lopen te geinen.

Onze complete shoot met Victoria's Angel Kelly Gale bekijk je in de Playboy die nu in de winkels ligt en hier te bestellen is.

so honored and grateful to be wearing this year's @swarovski outfit at the #vsfs2016 ???

Een foto die is geplaatst door Josephine Skriver (@josephineskriver) op

https://www.youtube.com/watch?v=nqRKdaYAK9w

Eerder schreven we ook al over Angel Elsa Hosk

Angel Kelly Gale

En Angel Candice Swanepoel