King Kong is belachelijk groot in Kong: Skull Island

Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Brie Larson en hoofdrolspeler King Kong. Genoeg redenen om enthousiast...

Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Brie Larson en hoofdrolspeler King Kong. Genoeg redenen om enthousiast te worden van de nieuwe film Kong: Skull Island.

Vanaf 9 maart is de reboot van de Kong films in de Nederlandse bioscopen te zien. Zojuist is de nieuwe trailer van de film getoond en dat belooft wat. Of de film het gaat winnen van Peter Jackson's King Kong uit 2005 valt nog maar te bezien.

Lees ook: Bekijk deze Ghost in the Shell trailer voor Scarlett Johansson

Deze versie staat helemaal los van de vorige film en richt zich op de oorsprong van de uit de kluiten gewassen primaat. Niet alleen moeten de hoofdrolspelers het zien uit te houden op een eiland met Kong, ook komen er in de trailer nog genoeg andere vreemde beesten voorbij. De producers van de film Godzilla staan ditmaal aan het roer, naar het schijnt werken ze naar een Kong VS. Godzilla film toe die in 2020 uit zou moeten komen. Nog even wachten dus tot we de twee het tegen elkaar zien opnemen. Zie alvast de trailer van de nieuwe King Kong film hieronder.

 

https://www.youtube.com/watch?v=h9y6oPka3us