Ja! Dit is hét ultieme kerstcadeau: De Audi R8 pepermolen

Als jij geen Audi R8 pepermolen (met Audi R8 geluid!!) hebt wanneer wij komen dineren dan draaien we ons linea recta wee...

Als jij geen Audi R8 pepermolen (met Audi R8 geluid!!) hebt wanneer wij komen dineren dan draaien we ons linea recta weer om en gaan we naar huis. Je hoort er niet meer bij als je geen Audi pepermolen van 95 euro hebt, zo simpel is het. Voor kerst moet je er natuurlijk eentje aanschaffen. En aangezien de rest van de familie ook cadeaus behoeft kun je er maar beter direct tien nemen, het is immers lastig om een daadwerkelijke R8 voor iedereen onder de kerstboom te leggen.

Lees ook: Alleen voor de Amerikanen: de Audi R8 V10 plus

De pepermolen heeft strakke lijnen, een matzwarte kleur en is met één hand te bedienen. Als je door je peper heen bent vul je het compartiment gewoon weer aan met nieuwe korrels. Zodra je de molen horizontaal houdt hoor je de motor van de Audi R8 die je eigenlijk in de garage wil hebben staan.

Of de pepermolen nu een grap/marketingstunt is of niet, het maakt ons niet uit. Wij willen hem. Je kunt het beste cadeau van 2016 hier in de webshop van Audi aanschaffen.

https://www.youtube.com/watch?v=STunvJ94a3w