De haartrends die je moet kennen: dit vertel je de kapper

Het gaat erom wat je er in hebt zitten, maar ook óp het hoofd moet het kloppen. Wie weet hoe een goed kapsel in elkaar s...

Het gaat erom wat je er in hebt zitten, maar ook óp het hoofd moet het kloppen. Wie weet hoe een goed kapsel in elkaar steekt, weet wat hij bij de kapper moet vermelden.

Lees ook: Zeg maar dag tegen jouw baard: de comeback van het klassieke scheermes

Dit vertel je de kapper bij de UndercutKnip de zijkanten kort op en laat het haar bovenop aanzienlijk langer. Zorg voor een duidelijk contrast, maar een soepeleovergang.

Dit zal je in de spiegel zien

De juiste undercut kan bij verschillende mannen passen, maar dit kapsel komt het best tot zijn recht bij smalle gezichten en heren onder de 50.

 

Dit vertel je de kapper bij de American QuiffDe contouren rond de nek en de oren voorzichtig bijknippen. De zijkanten kunnen een stuk korter, de overgang naar het haar bovenop moet zacht zijn.

Dit zal je in de spiegel zien

Veelzijdig kapsel dat bij bijna iedere gezichtsvorm past. Ideaal voor mannen met prominente jukbeenderen en dik, golvend haar.

Dit zeg je tegen de kapper voor de New CropDe zijkanten op vijf millimeter en de bovenkant op 8 millimeter laten opscheren. Kijk tussendoor of het er egaal uitziet, anders kan je het altijd nog wat korter doen.

Dit zal je in de spiegel zien

Dit kapsel benadrukt de vorm van je hoofd. Je schedel mag dus niet al te vreemd zijn. Je wilt niet worden aangezien voor de uitsmijter van de club.