Rondborstige dame veilt haar kont voor tatoeage

De twintigjarige Bailey Price, een rondborstige blondine uit Nieuw Zeeland, bood haar achterwerk aan op deze veilingsite...

De twintigjarige Bailey Price, een rondborstige blondine uit Nieuw Zeeland, bood haar achterwerk aan op deze veilingsite. De hoogste bieder kreeg een plekje op één van haar billen en mocht daar een tatoeage naar keuze op laten zetten. Juist, apart verhaal maar het wordt nog gekker.

Lees ook: Koop voor 5.1 miljoen dollar het huis van Dan Bilzerian

Op de veilingsite zegt Price: ''Ik ben een wilde meid, de meeste mensen die mij kennen zullen dan ook niet verrast zijn dat ik de winnaar van deze veiling alles op mijn reet laat tatoeëren.'' Tien procent van de opbrengsten gaat naar een goed doel naar keuze. De tatoeage mocht 9 cm bij 9 cm zijn en slechts op één bil staan. Price mocht de tattooshop uitkiezen waar het plaatje gezet zal worden en wanneer de tatoeage af is krijgt de koper een ingelijste foto van de bilpartij thuisgestuurd. Hang vast leuk in de slaapkamer.

Na 71 biedingen kwam een man genaamd Paul uit Australië als winnaar uit de bus. Hij bood 6.500 euro. Diezelfde man gaf aan dat hij de neef van Amerikaanse Muzikant Sir Ivan Wilzig is. Voor degene die hem niet kennen, hij is nogal een kleurrijke vent bekend van onder andere deze video. Uiteindelijk krijgt Bailey Price de woorden ''Sir Ivan Imagine on Itunes'' met daarboven een regenboog op haar linker of rechterbil. Geweldig. Inmiddels zit Bailey Price in Miami op de kosten van Sir Ivan himself. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat.