Leonardo DiCaprio, Al Pacino en Robert De Niro verschijnen weer in Martin Scorsese's films

Martin Scorsese, wij zijn groot fan van de beste man. Hoe kan het ook anders met The Wolf of Wallstreet, Goodfellas, Shu...

Martin Scorsese, wij zijn groot fan van de beste man. Hoe kan het ook anders met The Wolf of Wallstreet, Goodfellas, Shutter Island en The Departed op zijn naam. In deze films werkte hij al eerder met Leonardo DiCaprio, Robert De Niro en Joe Pesci. Hij heeft zijn oude vrienden weer opgetrommeld en brengt onze favoriete acteurs binnenkort nogmaals naar het witte doek.

Lees ook: De 7 beste Netflix-series van 2016

The Irishman

Scorsese's volgende grote film The Irishman heeft onder andere De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel en Joe Pesci in de veelbelovende cast. Het plot draait om, uiteraard, de maffia. Scorsese begint volgende maand met de opnames. De acteurs worden via special-effects jonger gemaakt.

The Devil In The White Castle

In Scorsese's andere project neemt Leonardo DiCaprio de rol van seriemoordenaar H.H. Holmes uit het boek The Devil In The White City op zich. Holmes is één van de grootste en bizarste seriemoordenaars. Tijdens de Wereldtentoonstelling van 1893 in Chicago opende hij een hotel dat hij specifiek heeft laten bouwen om daar moorden in te kunnen plegen. Volgens sommigen heeft hij daar wel 200 mensen vermoord in geheime gaskamers, martelkelders en verborgen gangen.

Silence

Helaas zijn er voor beide films nog geen trailers of releasedate's beschikbaar maar voor we van die twee films kunnen genieten krijgen van Scorsese eerst nog Silence waarvoor hij samen met Jay Cocks het script voor zijn rekening nam. Van Silence hebben we inmiddels wel een trailer, bekijk deze snel hieronder. Drukke man, die Martin.

https://www.youtube.com/watch?v=IqrgxZLd_gE