Grappenmaker maakt HOLLYWEED van HOLLYWOOD-bord

De bewoners van Los Angeles werden op nieuwjaarsdag wakker met een nieuw uitzicht. In plaats van zicht op het welbekende...

De bewoners van Los Angeles werden op nieuwjaarsdag wakker met een nieuw uitzicht. In plaats van zicht op het welbekende HOLLYWOOD bord zagen ze tot hun verbazing de letters HOLLYWEED. Het stukje vandalisme bleek het werk van een grappenmaker te zijn die een ode wilde brengen aan de California Senate Bill 420. Iedere bewoner van de staat Californië weet wat deze wetswijziging inhoudt, het gaat hier namelijk om de Medical Marijuana Program Act, yup eindelijk legaal wiet roken. Wij genieten natuurlijk allang van onze spliffjes maar tegenwoordig mag het ook in Alaska, Californië, Colorado, Maine, Massachusetts, Nevada, Oregon, Washington en in nog een paar staten waar het alleen medicinaal mag. Dat moest natuurlijk gevierd worden.

Lees ook: 5 verschillen tussen sex na wiet en sex na alcohol

Terwijl iedereen de actie eigenlijk gewoon geweldig vindt zijn de autoriteiten op zoek naar iemand die in de nacht van oud en nieuw om 3 uur 's nachts, in het zwart gekleed, de borden heeft aangepast. Zodra ze hem arresteren wordt hij onder andere beschuldigd van het betreden van verboden terrein en vandalisme. Op camerabeelden is een man te zien die de berg op gaat, over het hek klimt en de letters bewerkt.

https://www.youtube.com/watch?v=ep87iFjKpY4

Happy new year! hollyweed 2017 this year. #hollyweed

Een foto die is geplaatst door Scully Han (@scullyhan) op