Idris Elba in 12 maanden van amateur naar pro-kickboxer

Idris Elba (44) is bad-ass. Hij was te zien in Prometheus, Pacific rim, Beasts of No Nation en Avengers: Age of Ultron....

Idris Elba (44) is bad-ass. Hij was te zien in Prometheus, Pacific rim, Beasts of No Nation en Avengers: Age of Ultron. Zijn stem is te horen in de zoete films The  Jungle Book, Finding Dory en Zootropolis maar hij is, en blijft bad-ass. Dat blijkt ook wel uit zijn volgende project. Hij gaat namelijk binnen 12 maanden van amateur naar professioneel kickbokser. Dit betekent hard trainen, zwaar op dieet, afzien en keihard vechten. Dit alles is binnenkort te zien in de serie Idris Elba: Fighter op Discovery Channel.

Lees ook: Wat als 2016 een film was? Dan was dit de trailer!

In de onderstaande trailer zie je hoe Idris Elba zich voorbereid op zijn eerste professionele kickbokswedstrijd. Ondertussen leren we de acteur beter kennen en wordt er aandacht aan zijn jeugd geschonken. Heb je nog motivatie nodig om zelf weer eens de sportschool in te gaan? (Ja we weten dat de helft van jullie de goede voornemens al weer als een natte handoek in de ring gesmeten hebben) Bekijk dan vanaf 17 januari deze dikke serie.

https://www.youtube.com/watch?v=IRGtohnxOCk