Drink vanaf nu bier onder de douche

Het is 10 uur 's avonds op een zaterdag. Je moet je nog klaarmaken, aankleden, kapsel fiksen, douchen en vooral bij dat...

Het is 10 uur 's avonds op een zaterdag. Je moet je nog klaarmaken, aankleden, kapsel fiksen, douchen en vooral bij dat laatste blijf je veel te lang hangen. De douche is comfortabel, warm en veel te chill om te verlaten. Je komt tot de conclusie dat je eigenlijk al te laat bij je maten aan gaat komen en dat indrinken niet langer tot de mogelijkheden behoort. Shit, oplossing nodig? Drink dan gewoon bier onder de douche!

Lees ook: Bier met kippenvel

Shower Beer is met 10% alcohol ook behoorlijk stevig. De naam zegt gewoon lekker waar het op staat. Bier voor onder de douche. Het creatieve Zweedse bedrijf Snask zit achter het brouwsel dat volgens hen heerlijk meeschuimt met het warme water en toch de smaak behoudt (je zou het zelfs als conditioner kunnen gebruiken). Ze werkten samen met de brouwerij PangPang uit Stockholm. Het biertje zou inmiddels al uitverkocht zijn want zo vet is het nu eenmaal, houdt de website in de gaten of blijf de brouwerij bellen tot ze een krat voor je hebben. En of het nu eigenlijk stiekem gewoon een nepconcept, dikke marketingtruc, of lolbroekgrap is. Boeie wij willen het. Dus heren, wie maakt of regelt het eerste kratje of gaat bij PangPang langs om Shower Beer te eisen?

[gallery size="medium" type="rectangular" ids="183657,183659,183663,183665,183667,183669,183671"]