De zoon van Pablo Escobar: 'Architectuur redde mijn leven'

We zijn allemaal bekend met één van de rijkste en meest succesvolle criminelen in de geschiedenis en sinds de Netflix-se...

We zijn allemaal bekend met één van de rijkste en meest succesvolle criminelen in de geschiedenis en sinds de Netflix-serie Narcos zijn we ook allemaal een beetje bekender geworden met zijn familie. In het echt zijn de kinderen van Pablo Escobar een tijd van de kaart verdwenen. Nog steeds is het niet helemaal bekend waar zijn dochter is en onder welke naam ze door het leven gaat. De zoon van Escobar daarentegen heeft uitgebreid gesproken over zijn leven, zijn levenswerk en zijn vader. Hij is trouwens geen fan van de serie Narcos want de serie zou vol leugens zitten.

Lees ook: wtf, deze motor is gemaakt van steen

Juan Pablo Escobar gaat tegenwoordig door het leven als Sebastian Marroquin. Hij groeide op in Medellin, Colombia maar verhuisde naar Mozambique na zijn vaders dood, daarna vertrok hij met zijn moeder en zusje naar Argentinië. Hij is onlangs geïnterviewd door archpaper.com (een magazine over architectuur) en vond het fantastisch dat hij eens geïnterviewd werd over iets anders dan zijn vader. Alle lof voor deze knul want na alles wat hij doorgemaakt heeft is hij toch flink aan de bak gekomen en is hij nog succesvol ook.

''Architectuur redde mijn leven want het gaf me de mogelijkheid om te geloven dat iets nieuws opgebouwd kon worden nadat alles gesloopt was.'' Zie hieronder zijn meesterwerkjes. Netjes gedaan.

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="183705,183707,183709,183711,183713,183715"]