Sex met bekende vrouwen? Dit zijn de meest gewilde dames per werelddeel

Heb je er ooit over nagedacht met welk bekend persoon jij het bed zou willen delen? Vast wel. Je bent niet de enige, vri...

Heb je er ooit over nagedacht met welk bekend persoon jij het bed zou willen delen? Vast wel. Je bent niet de enige, vrij veel mensen, zowel mannen als vrouwen, denken daar over na. Het bedrijf SleepCupid (verkoopt matrassen, verder niet belangrijk) zochten uit welke bekende mensen het meest gewild zijn door wereldwijd 6000 mensen mee te laten doen aan een onderzoek. Het meest gewild om een avondje flink mee los te gaan ja. Eens kijken hoe er gescoord wordt.

Lees ook: Dit zijn de top tien meestvoorkomende fetisjen 

In de Verenigde Staten willen de meeste mannen los gaan op de bilpartij van Kim Kardashian. Niet onze eerste keuze. Wij zijn het verder wel aardig eens met het lijstje.

1. Kim Kardashian (zie foto hieronder)

2. Scarlett Johansson

3. Mila Kunis (zie foto hieronder)

4. Ariana Grande

5. Beyonce

6. Kaley Cuoco

7. Sofia Vergara 

In het Verenigd Koninkrijk vallen de heren op vrouwen met klasse. Britse vrouwen zouden het liefste een avondje rampetampen met Prins Harry al is die wat druk met Meghan Markle (die verdient wat ons betreft een hele hoge notering).

1. Kate Middleton (zie foto hieronder)

2. Emma Watson (zie foto hieronder)

3. Kelly Brook

4. Keira Knightley

5. Charlotte Crosby

6. Kate Moss

7. Sienna Miller

In Canada treffen we een onverwachtse dame op de eerste plaats aan:

1. Avril Lavigne (zie foto hieronder)

2. Nina dobrev

3. Shay Mitchell ( zie foto hieronder)

4. Emmanuelle Chriqui

5. Emily Vancamp

6. Ellen Page

En bij ons in Europa dan? Nou het is duidelijk dat de vrouwen op Nederlandse mannen vallen want op de eerste plaats bij het vrouwelijk geslacht staat niemand minder dan Michiel Huisman! Gefeliciteerd beste kerel. Wat de de meest gewilde vrouwen betreft:

1. Olga Kurylenko (zie foto hieronder)

2. Timea Babinyecz

3. Elsa Hosk

4. Monica Bellucci (zie foto hieronder)

5. Alizee

6. Giorgia Palmas

7. Katarina Ivanovska

Voor nog meer landen, meer info en de infographic kan je hier terecht. Fun fact: 86.6 procent van de vrouwen gaf aan NIET met Donald Trump naar bed te willen.