De 6 vreemdste dingen die mensen doen met condooms

Wij mensen zijn een van de weinige diersoorten die van bil gaan voor ons plezier. Hoewel het hartstikke fijn is om te ku...

Wij mensen zijn een van de weinige diersoorten die van bil gaan voor ons plezier. Hoewel het hartstikke fijn is om te kunnen genieten van sex, is het niet zo handig wanneer de halve wereldbevolking vrijwel continu zwanger is. Denk eens aan al die huilende kinderen en de wolkenkrabber van poepluiers die dat met zich mee zou brengen. Gelukkig hebben mensen daar jaren geleden al iets op bedacht: het condoom.

Lees ook: Mysterieuze miljonair koopt hele parkeergarage voor zijn 80 supercars

Vroeger, toen de kerk vaak het hoogste woord had, was het nog gênant en slecht om condooms te kopen. Tegenwoordig kijkt niemand er meer van op wanneer er iemand met een pakje rubbers bij de kassa staat. Sterker nog, de regenjasjes worden al lang niet meer alleen voor het neuken gebruikt. Dit zijn de mafste (en soms handige) dingen die mensen doen met een condoom.

1. Make up aanbrengen

Blijkbaar zijn er tegenwoordig beautybloggers die hun make up-sponsjes in een condoom stoppen en zo van alles op hun gezicht smeren. Ze zeggen dat ze dan minder make up hoeven te gebruiken omdat de spons niet alles opzuigt. Eeehh... oké? Kijk, wij zijn geen experts, maar hoort het glijmiddel op je voorhoofd er dan ook bij? Overigens is er ook een vrouw die sperma op haar gezicht smeert als masker, dus misschien maakt een beetje lube niet zo veel uit.

2. Eten bereiden

Niet alleen kun sushi maken en je vlees opwarmen in een condoom, ook is het een handig jasje voor half opgegeten fruit. Een banaan bijvoorbeeld, of een komkommer. Alsof het ervoor gemaakt is!

3. Ballondieren maken

Het zal je maar gebeuren... op het kinderfeestje van je nichtje is de ballonnenclown te laat. Wordt dan lekker creatief met condooms en vouw eenvoudig een muis of eend.

4. Opereren

Een man uit China slikt per ongelijk een bierdopje door (gebeurt ons nou ook altijd) en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De chirurgen zijn bang dat de scherpe randjes van de dop interne bloedingen zullen veroorzaken en kunnen het voorwerp alleen verwijderen door te opereren. Maar dan komt een van hen, een voormalig ingenieur, op het idee om de dop te verwijderen met een condoom. Als een soort vis in een net dus. Binnen vijf minuten is de man gered. Opereren ging nog nooit zo veilig.

5. Als sok gebruiken

In de categorie WTF: Volgens sommige life hacks kun je condooms gebruiken als sokken. Wanneer het heel hard regent worden je voeten niet nat. Werkt vast ook heel goed tegen zweetvoeten.

sock condom-26. Als Zwitsers zakmes gebruiken

Het condoom blijkt een grote alleskunner te zijn. Onmisbaar wanneer je de wildernis intrekt, op de camping bent, gaat vissen, gedropt wordt, of ergens strandt. Blaas er een op als dobber voor je hengel. Om vuur aan te maken steekt je een kapotje in de fik, latex brandt hartstikke goed. Of gebruik dit handige hoesje om je telefoon waterproof te maken. Blijkbaar kun je zelfs je touchpad nog gebruiken. Bekijk meer handige hacks in de video hieronder.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=OQZArTaDxsM[/embed]