Twee maart kan je eerst met 15 vrouwen naar bed en daarna pas daten

Gisteren geen geslaagde date gehad? Twee maart kan je het nogmaals proberen door in de Supperclub in Amsterdam eerst met...

Gisteren geen geslaagde date gehad? Twee maart kan je het nogmaals proberen door in de Supperclub in Amsterdam eerst met 15 vrouwen naar bed te gaan en daarna met ze aan de bar te gaan zitten.

Het daten verandert in rap tempo. Of je nu bezig bent met het binnenhengelen van jouw eerstvolgende scharrel via een datingapp of in de kroeg, steeds vaker gaan we eerst met elkaar naar bed en daten we daarna pas. Als we dan toch het hele daten op zijn kop gaan gooien dan kunnen we daar net zo goed nieuwe concepten voor verzinnen natuurlijk. Daarom organiseert Matt Sleeps Bed Dates: een speeddate avond waarin 70 deelnemers hun date zullen beginnen met een goed gesprek in bed. Klikt het? Dan pas verplaatsen de matches zich naar de bar om samen een cocktail te delen. De singles hebben tijdens deze avond vijftien dates, van elk 4 minuten.

Lees ook: Vrouwen willen meet initiatief nemen tijdens het daten

De omgekeerde speeddates vinden plaats in de Supperclub in Amsterdam, op donderdag 2 maart vanaf 18:30 tot 21:00. De Supperclub staat bekend om haar concept waarbij je op een bed ligt terwijl je je diner naar binnen werkt. De ideale plek om te gaan speeddaten dus. Inschrijven doe je hier.