Bondgirl: dit bloedmooie model zou een Russische spion zijn

Het lijkt wel een scène uit de James Bond-film From Russia with Love: het Russische model Victoria Bonya claimt dat ze o...

Het lijkt wel een scène uit de James Bond-film From Russia with Love: het Russische model Victoria Bonya claimt dat ze ondervraagd is op het vliegveld van Los Angeles op verdenking van spionage.

Lees ook: Inge de Bruijn voelt zich meer vrouw en gaat naakt daten  

Volgens Bonya namen de douaniers haar apart en stelden ze vragen over haar werk en Vladimir Putin. Haar ondervragers vertelden haar dat ze dachten dat ze wel eens een spion zou kunnen zijn. De reden daarvoor? Ze hadden een visitekaartje in haar bagage gevonden van een bedrijf dat verborgen camera's maakt.

Bonya is in Rusland bekend als tv-persoonlijkheid en stond ook in Playboy. Uiteindelijk wist ze de douane ervan te overtuigen dat ze geen spion is. Dit deed ze door haar Instagramprofiel te laten zien waarop natuurlijk foto's van haar modellenwerk staan. Maar met zo'n perfect alter ego, zou ze volgens ons juist een goede Tatiana Romanova zijn.

Undercover

Ook heel verdacht dit

Iedere spion heeft een trenchcoat

??? ???????? ?????? ?? ???? ????? ??????????????? ?????????? ? ?????? @d_angelann_moscow ? Een bericht gedeeld door Victoria Bonya ?? (@victoriabonya) op

Bond girls houden van luxe

Hier met een collega spion

Verleiden gaat haar makkelijk af

Het bewijs van haar schuld: ze heeft een Mini-Me