Angela Merkel leest Playboy voor haar eerste meeting met Trump

Trump houdt nogal van modder gooien. Zo zei hij dat Merkel 'Duitsland verpest' en de 'catastrofale fout' heeft gemaakt o...

Trump houdt nogal van modder gooien. Zo zei hij dat Merkel 'Duitsland verpest' en de 'catastrofale fout' heeft gemaakt om migranten en vluchtelingen te verwelkomen. 'Wat de hel denkt ze?' vroeg Trump zich af. Het is dan ook geen wonder dat Merkel zich flink heeft ingelezen voor haar ontmoeting met The Donald.

Lees ook: Wetenschappelijk bewezen? Alcohol drinken is juist wel goed voor het geheugen

De Duitse bondskanselier, Angela Merkel, ontmoette Donald Trump afgelopen week voor het eerst. Volgens een interview van nieuwszender CNBC met een expert in mondiaal beleid, Joerg Forbrig, heeft Merkel zich grondig voorbereid op deze ontmoeting. Inclusief het lezen van het beroemde interview van Trump in Playboy. Kijk, zo bereid je jezelf voor op geopolitieke besprekingen.

In het interview zegt Trump dat hij zich aan zou sluiten bij de Democraten als hij ooit voor het presidentschap zou gaan, om zich in te zetten voor de 'werkende man'. In de afgelopen verkiezingen kwam hij juist uit voor de Conservatieven. Het nummer uit 1990 hangt nog steeds op een ereplek aan de muur van het kantoor in de New Yorkse Trump Tower.

[embed]https://twitter.com/loswhit/status/745381624171266049[/embed]