Je verwacht het niet maar volgens Pornhub zoeken vrouwen het meest naar mannen met dit lichaamstype

Heb jij je ooit afgevraagd waar vrouwen nou eigenlijk naar zoeken wanneer ze even een momentje voor zichzelf op Pornhub...

Heb jij je ooit afgevraagd waar vrouwen nou eigenlijk naar zoeken wanneer ze even een momentje voor zichzelf op Pornhub nemen? Nou, dat is nu bekend gemaakt, opvallend genoeg gaan vrouwen niet massaal op zoek naar een man met een flauwe pornonaam, strak afgetraind lichaam en een jongeheer met de grootte van een honkbalknuppel. Nee, hoewel die type kerels het meeste verdienen (gemiddeld zo'n 1.500 dollar per scene) is dat niet het type man die de voorkeur heeft.

Lees ook: Hoe je eetgewoonten veranderen wanneer je voor het eerst met iemand op date bent

Een woordvoerder van Pornhub gaf aan dat vrouwen vrij vaak de termen 'hairy' en 'daddy' gebruiken. Wacht even, wat? Lijkt ons onwaarschijnlijk. Ongeloofwaardig op zijn minst, we weten niet wat voor data die woordvoerder voorgeschoteld heeft gekregen maar goed, het schijnt zo te zijn. Ook termen die net even wat meer in de lijn der verwachtingen liggen maken hun opwachting. Donkere mannen en groot geschapen kerels zijn bijvoorbeeld in trek.

Toch blijkt het dat vrouwen vooral naar vrouwen kijken. De termen 'lesbian' en 'threesome' zijn  al jarenlang nog vele malen populairder. Dus mocht jij nou een donkere, behaarde vent inclusief bierbuik en een indrukwekkend derde been zijn, dan heb je meer mazzel dan je denkt. Oh, en neem vooral eens als cadeau voor je vriendin een extra dame mee de slaapkamer in. Of zes.