Bokser George Foreman toont zijn indrukwekkende autocollectie

George Foreman ging ooit het gevecht aan met niemand minder dan Muhammad Ali, een gevecht dat omgedoopt werd tot ''Rumbl...

George Foreman ging ooit het gevecht aan met niemand minder dan Muhammad Ali, een gevecht dat omgedoopt werd tot ''Rumble in the Jungle.'' Hij verloor en was vervolgens een jaar lang depressief maar het boksen leverde hem naast een aantal flinke klappen en een depressie ook een hoop goeds op. Zo heeft hij een autoverzameling waar menig liefhebber u tegen zegt en zijn twee wereldtitels ook niet verkeerd.

Lees ook: Maak kennis met dit 15-jarig ventje die 50 leeuwen en 200.000 paar sneakers bezit

Big George ging tijdens zijn carrière 81 gevechten aan, hij won er 76. De winsten leverden hem een aardige zak  centen op waardoor hij een verzameling met meer dan vijftig unieke auto's kon aanschaffen. Ondanks zijn verzameling geeft Foreman aan voornamelijk in een pick-up te rijden en amper gebruik te maken van de meesterwerken die hij heeft staan. De bokser heeft namelijk een aantal honden die hij toch iedere keer weer mee moet sleuren en dat gaat een beetje lastig in een Ferrari. In de onderstaande video geeft zijn zoon een rondleiding door de garage.

https://www.youtube.com/watch?v=vUCrPyWlvWk

https://www.youtube.com/watch?v=bVseoF1-p3M