James Bond en John Wick mogen wel oppassen voor Charlize Theron in Atomic Blonde

Dit jaar zit vol fantastische films, we worden getrakteerd op veel actie en spanning op het witte doek: Star Wars, Marve...

Dit jaar zit vol fantastische films, we worden getrakteerd op veel actie en spanning op het witte doek: Star Wars, Marvel, Blade Runner, Fast & Furious... En Atomic Blonde. Vorige maand werd al een tipje van de sluier gegeven met de eerste trailer. Charlize Theron bleek daarin het enige juiste antwoord op de vraag: als James Bond een vrouw was, wie zou haar dan spelen? Nu blijkt in de tweede trailer dat madame Theron niet alleen een fantastische Jane Bond zou zijn, maar ook een prima Lady Wick.

Lees ook: Vanaf vandaag staat American Playboy: The Hugh Hefner Story op Amazon

De nieuwe trailer van de actiefilm ziet er in ieder geval retestrak uit. Let vooral het gebruik van muziek en geluiden in deze trailer. Als je je ooit af hebt gevraagd of het mogelijk is om pistoolschoten perfect in sync te kunnen krijgen met een beat dan weet je nu dat het antwoord 'jazeker' is. We zagen dit type sounddesign eerder in de eerste trailer van John Wick. Niet vreemd trouwens dat wij, en velen met ons online, de link naar Wick leggen. Enkele mensen die meewerkten aan de film over de ''gepensioneerde'' huurmoordenaar werken ook mee aan Atomic Blonde.

Theron is een undercover MI6 agent. Tijdens de Koude Oorlog wordt ze naar Berlijn gestuurd om een moord op een collega op te lossen. Na het zien van beide trailers zijn wij in ieder geval van plan om de zonnige terrasjes even in te ruilen voor een stoel in een koele bioscoop wanneer de film op 28 juli uitkomt.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=yIUube1pSC0[/embed]