Kijk hoe Kate Upton over de grond tijgert in een schoolmeisjes outfit

Oké, handen omhoog: wie is er vroeger níét op z'n minst een beetje hitsig geworden van Britney Spears in schoolmeisjes-o...

Oké, handen omhoog: wie is er vroeger níét op z'n minst een beetje hitsig geworden van Britney Spears in schoolmeisjes-outfit in …Baby One More Time? Niemand? Dacht ik al. Ondertussen is het alweer 19 jaar geleden dat de clip die ons allemaal het hoofd op hol bracht uitkwam. Alles aan die video zorgde ervoor dat het nog steeds een popcultuur klassieker is. De producers van het programma Lip Sync Battle op Spike TV vonden het hoog tijd voor een redo. Met Kate Upton.

Lees ook: Dit zijn de meest sexy vrouwen van 2017 volgens Victoria’s Secret

Kate Upton kennen we allemaal als onder andere het meest sexy Sports Illustrated Swimsuit Issue covermodel ooit. Ze hijst zich voor de clip in een minirokje, kniesokken en opgeknoopt blouseje. Als je nu nog niet enthousiast bent, heeft het geen zin meer, dus hier is gewoon de clip:

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=ibPYtFQaGLI[/embed]

Helaas is deze teaser ook echt een teaser: veel te kort. Maar we zijn in een gulle bui, dus we doen er wat foto's bij. Geen dank. Enjoy!