Vlieg rond in jouw eigen speakeasy met de Embrear Manhattan

Als je dan toch een privéjet koopt dan kan je het maar beter direct goed doen en het geheel op zijn minst op maat laten...

Als je dan toch een privéjet koopt dan kan je het maar beter direct goed doen en het geheel op zijn minst op maat laten maken. Neem bijvoorbeeld de Manhattan van de Braziliaanse vliegtuigbouwer Embrear. Het Gatsby-achtige jaren 20 art-deco stijltje valt niet te missen en geeft dit vliegend stukje luxe een klasse waar maar weinig gevleugelde voertuigen tegenop kunnen boksen. Al kunnen we ons ook voorstellen dat het voor sommige ietwat te veel is of zelfs kitscherig oogt. Het ontwerp is nogal een kwestie van smaak natuurlijk.

Lees ook: De 11 vetste filmauto's 

Voor diegene die wel willen rondvliegen in hun eigen speakeasy: in het interieur tref je mahonie hout, gouden details, juwelen en een messing afwerking aan. Het exterieur is eveneens opmerkelijk te noemen en moet een maatpak met krijtstrepen voorstellen. Eigenlijk het Empire State Building met vleugels voor 19 personen inclusief een luxe lounge ruimte waarin je het champagneglas kunt heffen. Voor het diner neem je plaats in The Crystal Room waar je met zes personen tegelijk aan tafel kunt. Mocht je het geheel willen aanschaffen dan zal je 80 miljoen dollar moeten aftikken. Meer informatie vind je hier.

[gallery size="medium" ids="195313,195315,195317,195319,195321,195323"]