BN'ers nu al uit de kleren voor Adam zoekt Eva

De eerste persfoto van de naakte datingshow Adam zoekt Eva Vips is vandaag online verschenen. Op de foto staan de zes BN...

De eerste persfoto van de naakte datingshow Adam zoekt Eva Vips is vandaag online verschenen. Op de foto staan de zes BN'ers die binnenkort poedelnaakt op zoek gaan naar de liefde van hun leven op een tropisch eiland.

Lees ook: Dit waren de meest sexy dames op het MET gala

Zoals bekend zien we vanaf 18 mei zes VIPS in het inmiddels welbekende RTL-programma. Wij zijn voornamelijk benieuwd naar Inge de Bruijn maar naast de viervoudig Olympisch zwemkampioen kunnen we kijken naar Tony Star, Cassius Verbond, Curt Fortin, Kasia Dolkowska en Chiara Borderslee.

De eerste blote BN'er die op tv verschijnt is Tony Star die je natuurlijk kent van Oh Oh Cherso. Hij mag naar het schijnt genieten van de dames Sofia en Josje want naast de bekende Nederlanders doen er ook weer onbekende Nederlanders mee. Klein detail: enkele media vallen nu al over het feit dat Tony Star nogal klein geschapen wordt afgebeeld. Een beetje lullig ja, afijn we zullen het 18 mei vanzelf op RTL5 te zien krijgen.