Donald Trump verkoopt zijn huis op Sint Maarten

Trump zal het tegenwoordig ongetwijfeld te druk hebben om nog op vakantie te gaan naar zijn landgoed op het Frans-Nederl...

Trump zal het tegenwoordig ongetwijfeld te druk hebben om nog op vakantie te gaan naar zijn landgoed op het Frans-Nederlandse eiland Sint Maarten. Ooit was het volgens hem zijn ''Caribisch juweeltje'' maar vandaag staat het in de uitverkoop voor 28 miljoen dollar. Mocht hij het voor deze prijs verkopen dan verdient hij er nog een klein zakcentje mee ook want in 2013 kocht hij het landgoed voor 19.7 miljoen dollar.

Lees ook: VIDEO: Deze halfnaakte dames proberen het duurste huis van Beverly Hills te verkopen voor 100 miljoen dollar

Trump mag dan een stevige bankrekening hebben, hij is ook het stralende voorbeeld van iemand die geen stijl kan kopen. Kijk maar naar zijn pakken bijvoorbeeld, wat zijn huizen betreft gaat helaas dezelfde regel op.  Dit specifieke huis draagt de naam Chateau des Palmiers en ziet er van buiten alleraardigst uit. Het interieur daarentegen... oordeel daar zelf maar over.

Het interieur kan je gelukkig volledig omgooien. Wat je overhoudt is een prachtig strandhuis aan Plum Bay met vijf slaapkamers en een tuinhuis met nog vier slaapkamers. Zoals het een goed huis betaamt tref je op het terrein een zwembad, tennisbaan, sportschool, bar en enkele jacuzzi's aan. Daarnaast kan je ontspannen in een mediaruimte, zit je veilig in een gated community en is er op het terrein een huis voor jouw personeel aanwezig. Meer foto's zien of een bod uitbrengen? Dat kan dat via Sotheby's hier.

[gallery type="square" size="medium" ids="198611,198613,198615,198617,198619,198621,198623,198625,198627"]