Olcay Gulsen heeft geen geduld voor sex

In de categorie, wat je als man zijnde niet wilt horen: modeontwerpster Olcay Gulsen (36) zou geen geduld voor sex met h...

In de categorie, wat je als man zijnde niet wilt horen: modeontwerpster Olcay Gulsen (36) zou geen geduld voor sex met haar vriend hebben... Arme Frans Ghazi (haar vriend). ''Ik ben een kei geworden in doen alsof ik slaap.'' laat ze weten aan onze collega's van Beau Monde. Sterker nog de dame in kwestie zou tegen sex opkijken. Zodra ze het eenmaal wel heeft dan vraagt ze zichzelf weer af waarom dat eigenlijk zo is maar dat terzijde. Gulsen is doorgaans blij wanneer haar vriend geen tijd voor haar heeft, op die manier komt het er tussen de lakens niet van en dat vindt de dame prima. Dat wil je als Ghazi zijnde ook vast niet horen.

Volgens haar vriend geniet Gulsen er stiekem wel van, wij weten niet waarom genieten van sex stiekem zou moeten zijn maar ieder zijn ding. Verder geeft Gulsen aan dat ze er stellig van overtuigd is dat de meeste vrouwen het helemaal niet twee keer per week willen doen. Deze uitspraak is eigenlijk het interessantst. Daar zijn wij namelijk wel erg benieuwd naar... Het zal per persoon erg verschillen maarre, dames klopt dit?

Lees ook: 10 tips (van vrouwen) voor perfecte orale sex

Aangezien Gulsen het graag in de bosjes bij een strand doet, omdat ze een hekel heeft aan alles wat burgerlijk is (inclusief burgerlijke sex?), is het misschien ook een aanrader om eens een hotel te pakken (volgens deze psycholoog) of het eens te proberen na wat Sexxpot (volgens deze mensen), misschien is een bezoekje aan dit elitaire sexfeest Killing Kittens een idee? Ach, in ieder geval hoogtijd om uitgebreid tijd vrij te maken voor de dame, Ghazi.

Behind the scenes.. #covershoot ?

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@superolcay) op

??? #casuallyposing

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@superolcay) op