Geen vliegticket naar Stockhom voor de Europa-Leaque finale? Deze gasten regelden gewoon hun eigen vliegtuigen

Een beetje eindbaas ziet geen doodlopende wegen maar gewoon een hoop mooie kansen wanneer ze te maken krijgen met een te...

Een beetje eindbaas ziet geen doodlopende wegen maar gewoon een hoop mooie kansen wanneer ze te maken krijgen met een tegenvaller. Als je geen vliegticket meer kunt bemachtigen voor een vlucht naar Stockholm om volgende week Ajax te zien spelen, dan huur je gewoon zelf een vliegtuig. E&A Events, 4PM Entertainment en Beyond Sports organiseren een vliegreis met en Boeing 737 en een Fokker 100 naar de Zweedse hoofdstad. NOS sprak Niels Hoffman die de 737 regelde, klein probleempje nog: hij heeft geen kaarten voor de wedstrijd zelf. De Amsterdamse ondernemer Eron Pieren heeft een Airbus geregeld via het Italiaanse Ernest Airlines. Tickets voor de Airbus regel je hier.

Lees ook: Gaan mannen nu rompers dragen?

De eerste vlucht van de drie bovenstaande bedrijven- de Boeing 737- is inmiddels uitverkocht. 24 mei om 09:00 vertrekken enkele gelukkigen van Schiphol naar Stockholm-Arlanda. De vluchtduur is slechts 2 uurtjes terwijl je via de reguliere kanalen overal ruim 15 uur kwijt bent. Omdat er genoeg animo was besloten de dames en heren achter deze actie nog maar gewoon een Fokker 100 aan het vliegverkeer toe te voegen. Tickets zijn hier nog beschikbaar, kost je 775 euro. Zelf een Boeing huren? Dat kan maar is volgens de vermogende fans niet makkelijk en kost je ongeveer 100.000 euro.