Opletten: met deze mannen gaan vrouwen het vaakst vreemd

Zestig procent van de mannen en vijftig procent van de vrouwen gaan, volgens dit onderzoek, vroeg of laat een keer vreem...

Zestig procent van de mannen en vijftig procent van de vrouwen gaan, volgens dit onderzoek, vroeg of laat een keer vreemd tijdens een huwelijk. Stevige getallen. Niet voor niets ronken de motoren van websites die overspel mogelijk maken stevig door. Dan heb je ook nog eens één op de vier mensen die sex niet als vreemdgaan zouden zien. Al met al kunnen we dus wel stellen dat men niet sporadisch met iemand in bed eindigt die niet dezelfde ring als hem of haar draagt. Maar met wie gaan we eigenlijk het vaakst vreemd?

Lees ook: 10 manieren om jouw testosteron te boosten

Opletten dan, volgens dit onderzoek gaan vrouwen in ieder geval het vaakst vreemd met -tromgeroffel- jouw buurman! Houdt die vent in de gaten dus. De validiteit van het onderzoek kan in twijfel getrokken worden maar deze website, waarop je iemand kan vinden om mee vreemd te gaan, hield een survey met 8.000 participanten. De grote vraag was met wie de dames die meededen het vaakst vreemdgaan en jawel ze kiezen voor een lover in de buurt van hun eigen bed. Lekker makkelijk waarschijnlijk.