Deze drie Playmates gingen van de VIP-tafel naar de Mexicaanse gevangenis

Playmates Lauryn Elaine, Marie Brethenoux en Elif Celik uit respectievelijk de Verenigde Staten, Frankrijk en Turkije we...

Playmates Lauryn Elaine, Marie Brethenoux en Elif Celik uit respectievelijk de Verenigde Staten, Frankrijk en Turkije werden op een feest in Mérida (Mexico) gearresteerd omdat ze geen visum zouden hebben terwijl je dit, indien je in Mexico werkt, wel nodig hebt. De drie waren echter op het feest om te ontspannen, netwerken en voor de bijbehorende publiciteit zonder het ontvangen van een vergoeding. Na enkele flessen champagne stormde de Mexicaanse immigratiedienst het pand binnen waarna ze de paspoorten van de aanwezigen controleerden. Hoewel het drietal niet voor het evenement betaald werd nam de immigratiedienst ze mee naar de gevangenis waar ze vervolgens 24 uur zonder eten en drinken opgesloten werden.

Lees ook: Terug in de tijd met de beeldschone Lynne Austin

Playboy Mexico ging in gesprek met de overheid om duidelijk te maken dat de arrestatie op een misverstand was gebaseerd. Na 24 uur stilte werd het trio vrijgelaten zonder verdere consequenties of uitleg. Playboy Mexico beschuldigt de Mexicaanse overheid van machtsmisbruik. Eerlijk is eerlijk, de Playmates in de bajes hebben wel hun publiciteit binnen.

Wonderful Team @playboymx @marieplaymate @misslaurynelaine @jenisummers @alanetto1 #togetherwearestronger ????

Een bericht gedeeld door Elif Çelik (@misselifcelik) op