Heb jij al een gouden fidget spinner van 14.500 euro?

In de categorie 'totaal overbodige uitgaven voor luxe producten waar je echt helemaal niets mee kan' spant de gouden fid...

In de categorie 'totaal overbodige uitgaven voor luxe producten waar je echt helemaal niets mee kan' spant de gouden fidget spinner van het Russische juwelenmerk Caviar misschien wel de kroon. Wij hebben geen idee wat we überhaupt met een normale fidget spinner moeten maar mocht je echt furore op het schoolplein van je kind willen maken show dan op zijn minst je kekke fidget skills met 100 gram goud.

Lees ook: Zomertip: kies het ruime sop met deze jacuzzi-boot

Het idee van de fidget spinner is helemaal niet gek. Het speeltje zou mensen met ADHD kunnen helpen om diens concentratieniveau te verhogen. Een prima streven, het draaiende stuk plastic is alleen een regelrechte rage geworden die wij niet helemaal begrijpen. Maar goed aan de andere kant, wij gooide vroeger met flippo's, knikkers en Pokemonkaarten. Dat sloeg uiteindelijk ook nergens op en die bestonden niet eens in het goud. Of toch wel?

Afijn, de gouden fidget spinner bevat dus 100 gram goud en is 14.500 euro waard, dat is een flinke hap uit je zakgeld. Naast de ''normale'' gouden spinner kan je ook exemplaren bestellen met diamanten, carbon en goud in combinatie met de kleuren van de Russische vlag (wij hebben ongeveer dezelfde kleuren dus dat scheelt alweer). Hoe hebben we ooit zonder kunnen leven? Ohja, je hebt ook fidgetspinners voor op je tepels en fidget spinner buttplugs. Dat zagen we met flippo's niet gebeuren.