Altijd goed om te weten: enkele zomersexfeitjes

De zomer! We hebben allemaal ons best gedaan om er zo goed mogelijk uit te zien voordat de tijd is aangebroken dat de bo...

De zomer! We hebben allemaal ons best gedaan om er zo goed mogelijk uit te zien voordat de tijd is aangebroken dat de bovenlichamen weer ontbloot mogen worden. Maar wat betekent de zomer voor je seksleven en je relatie? Playboy heeft voor jou vier zomersexfeitjes die je vast goed kan gebruiken.

UitmakenUit Facebookonderzoeken blijkt dat stelletjes meer geneigd zijn het uit te maken aan het begin van de zomer dan op het end. Maar over het algemeen zit je safe. De meeste relaties ploffen in december.

Laag zaadDe meeste baby’s worden in de winter gemaakt, dat zou kunnen komen omdat in de zomer jouw zaad er niet zo veel van bakt, zo blijkt uit onderzoek. Hoeveelheid en kwaliteit lijden onder de zomerhitte.

RuikenDe reukzin van vrouwen is al beter dan die van mannen en in de zomer zorgt de vochtige hete lucht dat de geur van mannen verder rijkt. De man zweet meer en geeft stoffen af als hij een vrouw mooi vindt. 1 + 1 = 2.

FlirtenIn de zomer razen de gelukshormonen dopamine en serotonine door je lijf, want je bent lekker veel buiten en ontspannen. Gevolg: je neemt sneller risico en knoopt eerder een gesprekje aan.