Deze Land Rover Defender uit Spectre kan binnenkort van jou zijn

De Bond-films staan altijd garant voor explosieve achtervolgingen. In de jongste Bond-film Spectre komen enkele exemplar...

De Bond-films staan altijd garant voor explosieve achtervolgingen. In de jongste Bond-film Spectre komen enkele exemplaren van een speciale Land Rover Defender voor, de meeste zijn vernield (in totaal zijn er tien gemaakt waarvan er acht nu in privébezit zijn) maar er is er eentje ongeschonden door de opnames gekomen, vanaf zes september kan die van jou zijn.

Lees ook: Deze tweedehands McLaren P1 GTR staat te koop in Limburg

Met 234 kilometer op de teller is de wagen amper gebruikt. Terwijl de meeste auto's het zwaar te verduren krijgen gedurende de opnames is dit specifieke exemplaar enkel gebruikt voor wat drive-by scenes. De Defender 110 is lichtelijk aangepast om er een speciale raceversie van te maken hierdoor heeft de Defender een vermogen van 185 pk, grotere banden, een speciale ophanging, 500 nm koppeling en exclusieve stoelen. Perfect voor je volgende vakantie naar de Alpen, nu alleen hopen dat je geen laagvliegend vliegtuig achter je aan krijgt.

Meer info vind je hier.

https://www.youtube.com/watch?v=3WIZsEher70

https://www.youtube.com/watch?v=wOuk6V3Dj5A

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="204899,204901,204903,204905"]