Stap aan boord en maak vijfdaagse sexfeesten mee op deze cruiseschepen

Wat dacht je van een vakantie op een van deze cruiseschepen waar iedereen vijf dagen lang helemaal losgaat? Losgaan tuss...

Wat dacht je van een vakantie op een van deze cruiseschepen waar iedereen vijf dagen lang helemaal losgaat? Losgaan tussen de lakens inderdaad ja, of in het zwembad, of gewoon op een bank, of terwijl je ligt te zonnen eigenlijk overal waar je maar wil. Tegenwoordig worden meerdere van dit soort reizen georganiseerd laten we eens naar de mogelijkheden kijken.

Lees ook: Is Ibiza eigenlijk nog wel het party-eiland van weleer?

Weet je al dat je wil meedoen? Deze maand (26 september t/m 3 oktober) vertrekt er een freaky cruiseschip vanuit Venetië. Kleding is optioneel, wel een partner meenemen want in je eentje kom je niet aan boord. Naast de speelkamers, diners, provocatieve thema-avonden en de naaktruimtes kan je ook gewoon genieten van de normale aspecten van een vakantie. Zo legt het schip onder andere aan in verschillende havens in Italië, Kroatië en Slovenië waar je lekker cultuur kunt snuiven.

Wil je wel meedoen maar dan liever wat verder van huis? Er is nog een kinky schip dat langs de kust van de Verenigde Staten en Mexico vaart. Maar liefst 2000 open-minded mensen stappen aan boord en doen vijf dagen lang alles wat ze maar kunnen verzinnen. Dit schip vertrekt 3 oktober vanuit Los Angeles richting Mexico en komt terug op 7 oktober. Wil je langer kinky feesten? Dat kan want voor het schip vertrekt wordt er een driedaagse pre-party gegeven in LA. De eigenaar van het bedrijf, Couple Cruises, geeft aan dat er 'een hele hoop sex aan boord is' en dat de passagiers zich op het water ver van huis volledig overgeven aan sensualiteit en hun stoutste dromen. Daarnaast is er adult-entertainment, kan je alles leren over bdsm en dergelijke, is er voldoende champagne en is het vooral de bedoeling dat iedereen naakt en vrij is. Toch maar eens proberen? Boeken doe je hier.

Dan hebben we nog Blisscruise voor alle nudisten, swingers en paradijsvogels. Dit schip vertrekt onder andere 25 november en doet vooral Zuid-Amerikaanse bestemmingen aan denk aan Mexico, Jamaica en Puerto Rico. Tijd om nog een vakantie te boeken dus.