Gast pakt pestkop terug door met zijn moeder naar bed te gaan

Oké dit klinkt als een sterk verhaal en wie weet is het helemaal niet waar maar toch... het verhaal is te leuk om niet m...

Oké dit klinkt als een sterk verhaal en wie weet is het helemaal niet waar maar toch... het verhaal is te leuk om niet mede te delen. Luister hieronder het gehele geluidsfragment van de wanhopige Arielle die na een onenightstand contact zoekt met een twintig jaar jongere jongen die haar de nacht van haar leven gaf en dit graag vaker over wil doen.

Maak kennis met Rob die ergens in de Verenigde Staten woont. Rob ging op date met Arielle, ze hadden een leuke avond en doken met elkaar in bed voor wat leek op een onenightstand. Toen Rob geen contact meer opnam met de betreffende dame besloot ze contact met hem te zoeken via een radiostation. Dat pakte echter niet uit zoals ze hoopte.

Lees ook: Deze gast vloog naar de MacDonald's met een paramotor

Rob kon niet geloven dat hij gebeld werd door een radiostation en dit nu openbaar kon doen. Het radiostation wilde het tweetal een nieuwe date geven waarna Rob kenbaar maakte wat er echt speelde. Rob zou namelijk vroeger op school stevig gepest zijn door ene Sam, toen hij op Facebook een vrouw tegenkwam met dezelfde achternaam als Sam bleek de dame in kwestie diens moeder te zijn. Om zijn pestkop van vroeger keihard terug te pakken besloot hij zijn moeder te versieren en met haar naar bed te gaan. Eigenlijk was hij van plan om een foto van haar te maken en deze naar de pestkop te sturen met simpelweg het bericht 'I win,' maar nu kon hij zijn meesterplan openbaar uit de doeken doen. Arielle werd natuurlijk pissig en viel Rob aan, ze hoopte zelfs dat haar zoon hem in elkaar zou slaan waarop Rob reageerde: 'Nou denk het niet, ik heb krav maga geleerd en kan hem nu juist in elkaar slaan nadat ik zijn moeder geneukt heb.'

Holy shit gast.

Of het helemaal goed te keuren valt? Nahja echt gentleman-like is het zeker niet, maar ze gaf zelf toe een geweldige nacht te hebben gehad toch? Aan de andere kant, als dit geen publiciteitsstunt van de radiozender is is het ongelofelijk, kwaadaardig, geniaal en een briljant stukje radio.

https://www.youtube.com/watch?v=aOkfJrGKZcs