Deze Brit verkoopt zijn Porsche voor 25 euro, er is slechts één addertje

Wacht eens even, een Porsche Cayman voor 25 euro? Ja het kan echt, al moet je wel wat mazzel hebben. Ene Ed Bezzant uit...

Wacht eens even, een Porsche Cayman voor 25 euro? Ja het kan echt, al moet je wel wat mazzel hebben. Ene Ed Bezzant uit Londen verkoopt zijn wagen met een briljante twist. Voor 25 euro, oftewel 20 pond, krijg je namelijk toegang tot een kleine quiz. Vul je deze goed in dan is de Porsche van jou. In totaal verkoopt hij 2.500 tickets dus 2.499 mensen zullen teleurgesteld zijn en hun 25 euro kwijtraken. Daar staat wel tegenover dat de winnaar een Porsche Cayman koopt voor maar 25 euro!!

Lees ook: Is dit binnenkort de duurste Porsche ooit?

De quiz waar je na het overmaken van je 25 euro aan mee mag doen gaat over de wagen zelf. Zo moet je vertellen in welk jaar Porsche voor het eerst gemaakt is en krijg je nog wat onbekende vragen met betrekking tot het merk. De gehaaide vent verdient er zo overigens misschien wel meer mee dan wanneer hij de auto op de normale manier zou verkopen. Twintig pond keer 2500 tickets levert hem een totaalbedrag van 50.000 pond (ongeveer 55.000 euro) op. De Porsche Cayman 718 kost nieuw 71.100 euro maar tweedehands is 55.000 redelijk. Hoe de verkoop precies werkt was niet helemaal duidelijk maar vandaag plaatste hij een link naar deze website waar je de tickets kunt kopen. De quiz begint nadat hij alle 2500 tickets verkocht heeft.

 

Sunday eves prep for a new weeks fezfund at the office ??

Een bericht gedeeld door Eddy B (@edbezzant) op

???

Een bericht gedeeld door Eddy B (@edbezzant) op