Zoveel bedpartners mag je gehad hebben volgens je partner

Het is de vraag die de meeste mensen niet aan hun partners durven te stellen: hoeveel bedpartners heb je gehad? Het is g...

Het is de vraag die de meeste mensen niet aan hun partners durven te stellen: hoeveel bedpartners heb je gehad? Het is geen geheim dat over het uiteindelijke getal flink gelogen wordt. Menigeen zal zich de regel van American Pie herrineren waarvan Steve Stifler vertelt dat je elk getal dat een vrouw noemt wanneer het aankomt op de hoeveelheid bedpartners keer drie moet doen. Bij mannen is het tegendeel waar, daar moet je het genoemde getal delen door drie. Dit onderzoek (wat we met een korrel zout nemen) suggereert dat er inderdaad veel gelogen wordt. De onderzoekers lieten duizend Amerikanen en duizend Europeanen een vragenlijst invullen wat de volgende resultaten opleverde.

Lees ook: Playmate Marisa Papen in de Egyptische gevangenis omdat ze naakt in een tempel liep

Bij vrouwen is het inderdaad waarschijnlijker dat ze hun hoeveelheid bedpartners naar beneden schroeven, mannen geven zoals verwacht vaker aan dat ze meer bedpartners hebben gehad dan wat in werkelijkheid het geval is. De ideale hoeveelheid waar mensen zich comfortabel bij voelen is acht. Wat best oké is natuurlijk. Gemiddeld geven vrouwen aan dat ze met zeven mensen naar bed zijn gegaan terwijl mannen aangeven dat ze met zes dames de lakens gedeeld hebben. Vrouwen vinden vijftien te veel, als je als man zijnde dus bij je nieuwe vriendin aangeeft dat je meer dan vijftien partners gehad hebt dan is ze daar mogelijk niet zo blij mee. Daar staat tegenover dat ze twee weer te weinig vinden. Dan ben je misschien preuts of te conservatief. De meeste mannen hebben er overigens moeite mee wanneer hun vriendin of vrouw met veertien (of meer) anderen naar bed is geweest.

Stukje nostalgie nu dan:

https://www.youtube.com/watch?v=9oVoJMVsKtk