Ophef om penis in Maya de Bij maar ook Disney kan er wat van, dit zijn vijf seksuele grappen in animatiefilms

Verschillende huisvrouwen werden gek toen ze erachter kwamen dat hun geliefde koters een penis voorbij zagen komen tijde...

Verschillende huisvrouwen werden gek toen ze erachter kwamen dat hun geliefde koters een penis voorbij zagen komen tijden een aflevering van Maya de Bij. Dat moet wel expres gebeurt zijn, een grapje vast en zeker van een werknemer in het animatieteam? Een animator zal er vast en zeker moe van zijn geworden dat hij alleen maar te maken heeft met ongelofelijk vrolijke kinderthema's? Dan ga je gekke grappen uithalen toch? Dat klopt, maar het grapje pakt niet helemaal lekker uit.

Lees ook: Deze cameraman raakte nogal afgeleid door de lokale stripclub

We vragen ons af of de kinderen in kwestie doorhebben wat er voorbij kwam maar de ietwat preutse moeders zijn er klaar mee. Studio 100 heeft het aangepast en noemde het een ‘grapje’ van een animator. Wie het precies heeft gedaan is niet te achterhalen. Wel weten we dat dit niet de eerste keer is dat voorwerpen of lichaamsdelen in tekenfilmseries verkeerd naar voren komen, laten we eens kijken naar enkele andere voorbeelden.

1. Lion King

Sisqo zong het in 2000 al: "that thong, thong, thong" en laat dat nu net het lied zijn waar wij aan denken als we de poster van de Lion King zien. Wij zijn niet alleen, want je hoeft maar in te typen 'Lion King Thong Poster' en er verschijnen duizenden variaties van onderstaande afbeelding.

2. Hercules

De Grieken en Romeinen waren niet vies van naakt (en een hoop vunzigheden) maar we wisten we niet dat Disney dit zo duidelijk zou volgen. Nadat een van de centaurs zijn hoofd gestoten heeft ontstaat er een wel erg vreemd gevormde bult op zijn voorhoofd.

3. De Reddertjes

Dat in 1977, het jaar waarin De Reddertjes uitkwam, al naar blote vrouwen werd gekeken wordt wel duidelijk in deze scene. Naar verluidt is deze 'fout' met opzet gedaan door de makers van de film. Het gaat heel snel, maar wij hebben natuurlijk voor een stilstaand beeld gezorgd.

https://youtu.be/YzNXgk5eWGg

 

4. Kleine Zeemeermin

De oplettende kijker zag iets wel heel bijzonders in het paleis van Koning Triton. Velen zijn ervan overtuigd dat er een heuse erectie op de filmposter pronkt. Dit beeld is later natuurlijk nog aangepast.

5. Kleine Zeemeermin

Niet alleen op de filmposter was een erectie te zien. Er is online een discussie gaande of bij de trouwambtenaar zijn knie te zien is óf dat hij gewoon blij is om Ariël te zien, kijk en oordeel zelf.

https://youtu.be/InFLnzeQjWw