Eens wat anders dan de iPhone of Galaxy? Ga voor de OnePlus5: 'Dit is geen telefoon, dit is een creatieve machine'

Je zou naast de releases van de nieuwe iPhone, en de Samsung Galaxy Note8 bijna vergeten dat er nog meer merken op de ma...

Je zou naast de releases van de nieuwe iPhone, en de Samsung Galaxy Note8 bijna vergeten dat er nog meer merken op de markt te vinden zijn. De afgelopen jaren heeft de Chinese telefoonfabrikant OnePlus echter terrein gewonnen bij de smartphoneliefhebbers die een kwaliteit/prijs verhouding belangrijker vinden dan de merknaam, maar ook dat merk weet zich nu respectabel neer te zetten. Zo komt OnePlus in samenwerking met mode-ontwerper en moderne kunstenaar Jean Charles de Castelbajac met een speciale editie van de OnePlus5. Daarnaast lanceert het merk in samenwerking met Castelbajac ook een collectie accessoires, petten en shirts. Gisteren kondigden ze hun exclusieve 'Callection' aan in Parijs.

Lees ook: Vanaf vandaag kan je de Samsung Galaxy Note8 kopen, wij hebben hem uitgebreid getest

Jean Charles de Caselbajac, die bekend staat als de ‘King of Unconventional,’ ontwierp eerder kleding voor Lady Gaga en Beyoncé maar ook voor Paus Johannes Paulus II. Op het unieke, door hem ontworpen hoesje van de OnePlus5 staat de tekst: 'This is not a mobile phone, it is a creative machine for artists, fashion expert, ideas catcher. This tool is kool. You can use it also as a telephone.' Daanaast krijgen de drie knoppen een gele, blauwe en rode kleur in plaats van het gangbare zwart of witDe strekking is duidelijk: de OnePlus5 is meer dan gewoon een telefoon, dat je ermee kunt bellen is een prettige bijkomstigheid maar eigenlijk is het kunst.

Het exclusieve OnePlus 5 JCC+ toestel met design van Castelbajac heeft 8 GB RAM, 128 GB opslagruimte en een dubbele camera. Het toestel is in Europa verkrijgbaar vanaf 2 oktober voor €559,-.  Mocht je wat anders willen dan een iPhone of een Samsung dan is deze fusie tussen moderne kunst en technologie toch wel een must-have.

Meer info vinden en bestellen kan op de website van OnePlus.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=GHVMfkUh33U