Hammans om voor om te reizen

De wintermaanden zijn niet goed voor je huid, dus niks beters dan je even te laten verwennen in een traditionele Hamman. Zo kan je kerst relaxt beginnen, of juist achteraf bijkomen van al het familiegedoe.

hamman

Hammans vrouwelijk? Nee joh én vooral niet in deze pareltjes. Ze zitten verspreid over de hele wereld, maar de klassiekers vind je natuurlijk in Marokko. Om toch eens ergens anders tot rust te komen helpen wij je natuurlijk graag op weg.  

@backlink(208183)

1. Marmara Park Avenue - New York

Geloof het of niet, maar dit is de enige traditionele hamman van New York City. Tot augustus dit jaar alleen maar toegankelijk voor hotelgasten, maar nu dus voor iedereen, al kunnen we je het hotel ook zeker aanraden.

 

Home for the next few days in NYC! #design #interiordesign #hoteldesign #beautiful #texture #contrast #marmaraparkavenue #livelifebeautifully

Een bericht gedeeld door Katie Campbell Interiors (@katiecampbellinteriors) op

2. The Ned - Londen

Pas open sinds april dit jaar, gelegen in een historisch artistiek gebouw, wat het ook meteen de luxueuze uitstraling geeft. Naast de Hamman is er ook een goed gevulde spa waardoor jij je de hele dag kan laten pamperen in het hotel. 

 

Take the plunge. Start the day strong??#london #thened #workandplay

Een bericht gedeeld door Nooree (@nooreemoola) op

 

Sunny London ?. Up on one of my favourite rooftops ?

Een bericht gedeeld door Papillon Travel (@papillonluxurytravel) op

3. Grand Hotel Tremezzo - Italië

Gelegen aan het Como-meer in Italië is sinds kort de in marmer gehulde hamman geopend. Deze staat bekend om zijn 110 minuten durende hamman, waar een traditionele hamman gecombineerd wordt met een persoonlijke massage. 

 

Wouldn’t you rather be here? ?: @moustachic #luxury #tremezzo #lakecomo #travel #beautifulview #grandhoteltremezzo #luxurytravel #italy

Een bericht gedeeld door Grand Hotel Tremezzo (@ghtlakecomo) op  

4. Faena Hotel - Miami

Het paradepaardje van deze hamman is toch wel de grote, meerkleurige Amazoniet steen in het midden van de ruimte. Naast de hamman is er ook een waterval, kruiden stoomruimte, sauna, ijskamer en een tepidarium. 

5. One and Only Mirage - Dubai

De spa is precies zoals je hem in Dubai zou verwachten: groots, groots en groots, o ja, én barstend van de luxeuze fasciliteiten. De ruimte is aangekleed met marmer en er zijn verschillende hammanbehandelingen voor gasten. 

 

What a great place to work #dubai #norwegianindubai #business #oneandonlydubai

Een bericht gedeeld door ANEEA (@aneeamusic) op