Bizar: zangeres moet twee jaar de cel in omdat ze een banaan at in haar videoclip

We hebben geen flauw idee waar het nummer precies over gaat maar dankzij een scene in haar clip Andy Zoroof moet zangeres Shyma twee jaar de cel in.

Egyptische zangeres gevangenis

Wij zijn praktisch de hele dag met ''suggestieve beelden'' bezig bij Playboy (ja we hebben het zwaar) maar er zijn nog altijd landen waar dat helaas volkomen ondenkbaar is. Wat vervolgens weer voor ons volkomen ondenkbaar is maar goed.

@backlink(208741)

Shaimaa Ahmed (25) zoals ze echt heet mag van de rechter twee jaar doorbrengen in een Egyptische gevangenis, daarnaast moet ze 10.000 Egyptische ponden boete betalen. De reden? Ze at een banaan op een ietwat spannende wijze in een videoclip. 

Dat vond de rechter in ieder geval. Volgens hem zou de clip aanzetten tot ontucht. Wat voor sneue man ben je alleen als je je laat aanzetten tot ontucht door een videoclip met een banaan? We vinden dat je je zak dan direct aan de wilgen mag hangen want de term ''man'' ben je niet waardig.

Ook degene die de clip gemaakt heeft moet zitten al mag het tweetal nog wel in hoger beroep gaan. Wat er in het nummer allemaal besproken wordt weten we niet maar het nummer heet ''Ik heb problemen.'' Die heeft ze nu zeker en ze is niet de enige, in 2015 werden twee buikdanseressen in het gevang gezet wegens hun muziekvideo's. Shyma probeerde via sociale media nog haar excuses aan te bieden maar dit mocht niet baten. 

De clip waar het om draait: