Wat is electrosex nou eigenlijk?

Zeven januari was het precies 75 jaar geleden sinds uitvinder Nikola Tesla overleden is. Waarschijnlijk had hij geen idee dat zijn ideeën decennia na zijn dood gebruikt zouden worden voor seksuele stimulatie

electrosex

Electrosex is het stimuleren van je lichaam middels elektrische schokken. Dit wordt e-stim (elektronische stimulatie) genoemd. Je maakt dus gebruik van elektroden en allerlei apparaten om schokjes door je spieren te laten schieten. Dit idee komt voort uit de elektrotherapie waarbij spieren van de patiënten gestimuleerd worden door elektroden. Door de spieren te laten samentrekken en weer te laten ontspannen zouden zenuwpijnen verholpen moeten worden.

@backlink(208869)

Natuurlijk is er dan altijd iemand die dit soort apparatuur op zijn geslachtsdelen plakt om eens te kijken wat er dan precies gebeurd. De uitkomst? Het is inmiddels een fetisj die steeds bekender wordt. In de jaren tachtig al werd voor het eerst een analoge machine uitgebracht die puur bedoeld was voor elektronische, seksuele stimulatie: de PES Power Box. Dit apparaat levert elektrische stimulatie voor je spieren en de zenuwen van de geslachtsdelen op een lage frequentie.

Inmiddels zijn er allerlei online shops die apparatuur aanbieden waarmee je schokkende resultaten in bed zou moeten kunnen halen. Liefhebbers geven aan dat vooral de frequentie van de schokken goed gecontroleerd kan worden. Voor vrouwen betekent dit dat de stimulatie precies zo ingesteld kan worden zoals ze dat willen terwijl dat met het meeste speelgoed niet kan. 

E-Stim apparatuur

E-stim apparatuur kan flink uitgebreid zijn, je hebt allerlei clips, elektroden en draden die alle kanten op schieten en die voor de beginner behoorlijk imponerend kunnen zijn. We hebben vernomen dat de aangeraden merken Erostek en E-Stim Systems zijn. Daarnaast maken veel e-stimmers hun eigen apparatuur. Natuurlijk moet je hier een aardige lading kennis voor hebben want je wil jezelf niet aansluiten op speakers, versterkers en draden die je vervolgens electrocuteren. Daar maken ze overigens wel gebruik van: speakers en versterkers. Sluit er een iPod op aan en speel je favoriete nummers af, de pieken uit de waveform worden dan omgezet in schokken. Blijkbaar zijn er mensen die urenlange symfonieën afspelen terwijl de audio in elektriciteit wordt omgezet. Gezellig.

Niet op de tepels

Een gewaarschuwd mens telt voor twee dus we kunnen alvast zeggen dat je de kabels beter niet kunt aansluiten op de tepels. Zelfs wanneer de elektriciteit op minimaal niveau wordt losgelaten kan de apparatuur dezelfde frequenties van een defibrillator bereiken en je wil geen defibrillator gebruiken op een gezond hard dat lekker zijn werk doet. Een aanrader voor de beginner is dan ook om alles onder de gordel te houden. 

Wanneer iemand aan e-stim doet denkt menig persoon meteen dat het alleen maar ontzettend pijn moet doen of dat het een nogal rare hobby is. Natuurlijk kan het pijn doen maar dat is niet de bedoeling, uiteindelijk moet de beoefenaar zich zelf goed verdiepen in het onderwerp en rustig beginnen. 

Wij zijn even de accu uit onze auto aan het halen. 

Bron: Playboy VS

Ohja, dit is dus niet heel handig.