Temptation Island-verleidster Yana krijgt te veel dickpics

Oké mannen, luister even. Dickpics zijn het omgekeerde van motorbendes: slechts 1% is goed.

dickpic temptation island yana

Wij hoeven het programma niet te zien maar de dames die over het eiland flaneren zijn veelal niet te missen. Dus vooruit, af en toe gluren we even kort naar het vrouwelijk schoon en zodra er te veel drama loskomt zappen we terug naar voetbal.

@backlink(207561)

Onze collega's bij Grazia houden de boel echter nauwlettend in de gaten en daar weten ze te vermelden dat verleidster Yana Daems het zwaar heeft. Ze krijgt namelijk veel te veel dickpics. Dus heren, we moeten even praten. 

Dickpics

De 23-jarige nagelstyliste uit Oostende is overweldigd door alle mannelijke aandacht die ze krijgt. Ze roept haar fans dan ook op om te stoppen met foto’s van hun geslachtsdelen naar haar toe te sturen. "Het sturen van ‘dickpics’ is hetzelfde als wanneer je huisdier een dood dier meebrengt naar jou, omdat het beestje denkt dat het een mooi gebaar is”, laat ze weten. Stop er alstublieft mee!"

Verwachtingspatroon

Ah dickpics... we moeten er altijd een beetje om zuchten. Hoe ver denk je er nu mee te komen? Hoe ziet het verwachtingspatroon van de dickpicstuurder er in godsnaam uit? Verwacht je dan dat de dame in kwestie direct vraagt wat je adres is want ze moet echt even die wandelstok in het echt aanschouwen? Ze werken niet, laten we eerlijk zijn. Het heeft nooit gewerkt en het gaat nooit werken. Die ene procent dickpics die wel in goede aarde vallen zijn de paar die je misschien eens als grap verzendt naar jouw eigen partner die al bekender is met jouw genotsknots dan dat ze is met de onderkant van haar kleine teen aan haar linkervoet. Of, vooruit, bij de dames die er wel van houden maar die eerst duidelijk hebben aangegeven dat die shit oké is. En dan nog zijn er een lading regels te verzinnen omtrent het maken van de perfecte dickpick (ze zijn nogal contextgevoelig). De eerste regel is dan overigens wel weer dat je die boel verzendt met wederzijdse toestemming en dat heb je in dit geval niet. En hé, indien de dickpick perfect is, de context klopt, de dame er van kan genieten en alle planeten op de juiste lijn staan dan zeggen we dat je ervoor moet gaan. Maar alleen dan, en alleen als je weet wat je doet. 

Playmate Nina Daniele: 'Dickpics zijn vreselijk.'' Menig man stuurt ze duidelijk niet voor het plezier van de vrouw maar voor de negatieve aandacht en dat is natuurlijk gewoon sneu. Een beetje vent weet hoe hij een vrouw verleidt dus wanneer je ongevraagd een dickpic stuurt ben je bijna altijd direct af.