Dit zijn de populairste Olympische sporters op Tinder

In het Olympisch dorp in Pyeongchang wordt flink wat afgetinderd. Dat is niet zo raar aangezien er niet veel in het dorp te doen is.

Olympische sporters op Tinder

De datingapp doet al jaren onderzoek naar het gebruik van Tinder op de Olympische spelen. Ze zien flinke toenames sinds de Winterspelen in Sochi. Zo is het gebruik van Tinder in Pyeongchang toegenomen met 348% sinds de Winterspelen zijn gestart. Natuurlijk zorgen niet alleen sporters voor de toename, aangezien ook veel fans naar de wedstrijden afreizen. Ook kunnen gebruikers tegen betaling hun locatie wijzigen.

@backlink(209263)

Populair

De populairste mannelijke sporters zijn de bobsleeërs, gevolgd door ijshockeyers, snowboarders, skiërs en skeletonners.

Bij de vrouwen kunnen snowboardsters de meeste matches verwachten. Daarna kwamen de skiesters, bobsleesters, rodelaarsters en freestyle skiërs. Mannen schijnen dus toch wat meer te houden van vrouwen die wat extremere sporten doen. Helaas voor de Nederlanders vallen de shorttrackers en langebaanschaatsers buiten de boot.

@backlink(209245)

Goud

De Olympische atleten kregen van het datingbedrijf een gratis gold memberships. Zo hebben de verliezers tijdens deze Spelen toch nog goud te pakken. Normaal moeten gebruikers voor deze service betalen.

Dit artikel verscheen ook op Panorama.nl