Dit zijn de mooiste dames die bekend zijn geworden door te gamen

Gamen een hobby voor mannen? Dat tijdperk is voorbij, deze gamebabes veroveren de wereld vanaf Twitch en hun sociale media.

sexy gamebabes twitch

Paypal en marktonderzoeksbureau SuperData onderzochte de staat van het gamen onder vrouwen. Velen denken dat gamen nog altijd een typische mannenhobby is maar niets is minder waar. 

@backlink(209691)

Esports en livestreams zijn ongekend populair en uit het onderzoek blijkt zelfs dat jongere games de streamers en influencers serieuzer nemen dan ouderwetse gamejournalisten. De mening van de nochtans blerende YouTuber of Twitchprofessional  doet er dus meer toe dan de zogenaamde professionals. 

De kijkers van de streams zijn daarnaast bereid behoorlijk wat knaken op tafel te leggen voor de professionele gamers. Meer dan een derde (34%) van de kijkers geeft aan meer dan 50 dollar per kwartaal uit te geven, gewoon alleen om te kijken dus. Toch opmerkelijk dan dat de vrouwelijke streamers aangeven weinig te ontvangen, minder dan hun mannelijke tegenhangers. Van de vrouwelijke content creators geeft wereldwijd 43 % aan niet betaald te worden voor hun harde werk. Slechts 24% van de heren geeft aan niet te kunnen verdienen aan hun streams. 

Maar niet alleen de dames zijn druk bezig met streamen, ze gamen er zelf ook op los. Nee, gamen is allang geen hobby voor de man meer. Steeds meer vrouwen ontdekken hoe relaxed een spel op zijn tijd kan zijn. Sterker nog 44 procent van de Nederlandse gamedames geeft aan iedere dag te gamen terwijl dit bij mannen slechts 40 procent is. Vrouwen spelen dus vaker dan mannen dat doen. Oke, de gamessies duren bij de heren wel langer. 

Goed dus jij wil wel wat sexy dames in combinatie met vette games zien? Dan moet je bij deze babes zijn.

1. Model en Gamer Chloe Lock

Zie haar gamen op haar Twitch-kanaal.

 

Hello from Malta ?

Een bericht gedeeld door CHLOELOCK ? (@chloelockleyy) op

2. KaypeaLol

Zie haar Twitch.

 

Happy Saturday! ❤️ www.twitch.tv/kaypealol

Een bericht dat is gedeeld door @ kaypeahd op

3. Morberplz

Op Twitch.

 

Feelin maself after having the flu & lookin like a ghoul for a week ?

Een bericht gedeeld door morberplz (@morberplztwitch) op

4. CinCinBear

Op Twitch

5.Djari

En ook haar Twitch

Bron: SuperData voor Paypal