Films die je in september gezien MOET hebben

We zetten een paar van de films die in september uitkomen, voor je op een rijtje. Welke wil jij zien?

De films die je in september gezien moet hebben

The Nun

Bereid je voor op een gruwelijke horror. Er wordt zelfs gesproken over DE engste horrorfilm van 2018. Een priester onderzoekt in deze film de zelfmoord van een jonge non. De regisseur van The Conjuring werkte mee aan deze film, dit zegt al genoeg. Vanaf 6 september in de bioscoop. 

Searching

Als dochter van David Kim verdwijnt, staat zijn wereld op zijn kop. Het onderzoek van de politie mocht niet baten, dus gaat Kim zelf wanhopig op zoek naar de waarheid. Hij komt er dan achter dat zijn dochter veel via social media, voor hem verborgen hield. En daar blijft het niet bij.. Vanaf 6 september in de bioscoop. 

Catacombe

In deze thriller vecht profvoetballer Jermaine Slagter in de kelder van het betaalde voetbal om uit de handen te blijven van Chinese matchfixers. Helaas gaat dit door zijn gokverslaving, niet helemaal hoe hij had gepland... Vanaf 13 september in de bioscoop. 

The Predator

De gevaarlijkste jagers van het universum zijn terug, nu nog groter en dodelijker dan ooit tevoren. Klassieker in een nieuwe jasje met acteur Boyd Holbrook (Gone Girl) in de hoofdrol.  Vanaf 13 september in de bioscoop. 

Papillon

De film Papillon is een verfilming van een beroemde klassieker uit 1973.  Dat ze van deze film een remake durfden te maken, maakt ons razend benieuwd. Ontsnappingspogingen uit een gevangenis waar nooit iemand wist te vluchten. Vanaf 13 september in de bioscoop. 

Superfly 

Drugsdealer Youngblood Priest wil nog één grote drugsdeal. Daarna wilt hij een nieuw leven beginnen, maar dit gaat niet helemaal volgens plan... Director X, bekend van de videoclips van Rihanna en Drake, werkte mee aan deze film. Vanaf 13 september in de bioscoop.

Johnny English Strikes Again 

Na een cyber-aanval wordt Rowan Atkinson ingezet om een superhacker op te sporen. Als geheimagent 007 gaat hij aan de slag. Als deze film beter is dan de vorige, zit je met deze film goed. Vanaf 20 september in de bioscoop.